Reisverslagen van andere Amerika fans

De beste hot spots leer je kennen uit het lezen van veel reisverslagen. 
Heb je ook een reisverslagen website of een andere informatie website met betrekking tot Amerika en/of Canada? (niet commercieel)
Lijkt het je leuk om hier vermeld te worden?
Klik hier en vul het formulier zo volledig mogelijk in. 


Vakantieman Sebastiaan
In juli 2023 hebben wij een 4 weken durende roadtrip gemaakt door Zuid-West Amerika. En natuurlijk hebben wij ons avontuur vast gelegd. Er is twee keer per week een vlog online gekomen. Klik op de foto om onze vlogs te zien op youtube.


Ilse

Ik ben Ilse en met mijn website voorzie ik je van handige (bespaar)tips en informatie om je reis naar Amerika onvergetelijk te maken. Zelf heb ik Amerika zo’n 10 jaar geleden ontdekt en ik was in een klap fan! Ook op Instagram en Pinterest deel ik al onze Amerika avonturen.


Linda en Martijn.
In 2004 voor de eerste keer naar de USA geweest en inmiddels zijn we 18 bezoeken en 48 staten verder. Op Kloenies.nl delen we foto's, updates en reisverslagen van onze vakanties, stedentrips en tussendoortjes.


Esther en Rob
Wij zijn Esther en Rob uit Zuid Limburg en vanaf 2012 verslaafd aan rondreizen door Amerika en Canada.

Ondertussen hebben we al heel wat staten gezien. We kunnen niet wachten tot we weer op reis mogen.

Hoop dat jullie het leuk vinden onze blogs te lezen.


Wietske en Tine Go  USA
Wij zijn Wietske en Tine de Vries uit het mooie Friese Giekerk. Bijna elk jaar gaan wij naar Amerika (en/of Canada) en maken daar de buurt onveilig.
Hopelijk hebben we wat leuke tips voor jouw eigen reis naar Amerika of Canada.


Travelchecker
O
p mijn website vertel ik,  Christophe Jacobs, over mijn ervaringen in Amerika.
Deze website wordt begeleid door een facebook pagina, maar ook Twitter, Instagram en youtube gebruik ik erbij om al mijn ervaringen te delen met andere.


Zoltán en Simone
Wij zijn 2 reizigerts... die inmiddels verslaafd zijn geworden aan reizen door Amerika.

Reis 2017: West USA en Hawaii.
Reis 2019: West USA


Las Vegas reisverhalen en ervaring.

Beste Amerika Liefhebbers, ik ben LasVegasNic. En sinds 1995 Las Vegas fan. Op mijn sites I Love Las Vegas en Gokken in Las Vegas tref je heel veel Las Vegas reisverslagen en ervaringen aan. 

Heel veel plezier in de VS en natuurlijk Vegas.


Gijs en Tamira op reis.
Wij zijn Gijs en Tamira en onze favoriete vakantiebestemming is de Verenigde Staten van Amerika. Onze eerste gezamenlijke ontmoeting met Amerika was in 2004 en vanaf toen is er een verslaving geboren.


De Wereldreizigers Sandra en Brian.
Zij bereizen heel de wereld en daar hoort uiteraard een stuk Amerika bij. Een mooie westelijke route in 3 weken. Zij maakte een mooi rondje gestart vanuit San Francisco met een huurauto en hotels.