MyVegas

Met MyVegas kun je sparen voor gratis hotel overnachtingen, helikopter vluchten, buffetten, shows en nog veel meer.

Voornamelijk in Las Vegas, maar er zijn intussen wat steden bij gekomen.

 

MyVegas is een spel dat je via Facebook speelt, net als bijvoorbeeld het bekende Candy Crush. Bij dit spel speel je niet alleen voor de lol maar ook om echte gratis kado's te verdienen die je kan gebruiken in o.a. Las Vegas. De gratis "rewards" kun je niet winnen, je moet ze verdienen door te spelen. Je wint punten, "experience points" ofwel XP's en met die punten kun je weer spelen. Tijdens het spelen loopt er een ander punten systeem mee. Dit zijn de "loyalty points" of wel LP's.

Met deze LP's kun je uiteindelijk je rewards kopen. Dus het is gewoon een kwestie van spelen, meer niet. 

 

Ook bij MyVegas is het hebben van vrienden die dit ook spelen van belang om snel aan punten te komen. Er zijn mensen die hier een tweede facebok account voor aanmaken zodat ze hun echte vrienden niet storen met verzoeken en het delen van spel onderdelen. Bij dit spel is het handig als je veel vrienden hebt die dit spelen. Dan kun je bij dit nep account lekker veel vrienden maken die het spel spelen maar die je eigenlijk niet eens echt kent. Maak je een tweede facebook account aan noem deze dan niet Myvegas Pietje bijv. Hiermee zou facebook kunnen denken dat je het alleen voor dit spel gebruikt (wat ook is natuurlijk) en dus niet een echt facebook account hebt dat "normaal" gebruikt wordt. Facebook kan je dan blokkeren. Vegas Pietje zou wel kunnen. Maar gewoon pietje2 of iets is net zo goed. Sommige mensen zetten MyVegas in hun naam om zo sneller vrienden te krijgen omdat iedereen aan zijn naam herkent dat hij het spel speelt. Maar het is beter om dat dus niet te doen.

 

MyVegas is een spel dat redelijk simpel is, maar wel verslavend kan werken. Het zijn in principe alleen speelautomaten en of blackjack spellen. Net als Candy Crush heeft dit spel ook de mogelijkheid om aankopen te doen zodat je weer kan spelen. Maar het hoeft niet. Ik heb hieronder uitgelegd hoe je aan je punten kan komen zonder ze te hoeven kopen, zodat je echt gratis kan verblijven in Las Vegas.


Ook via je mobiel kun je dit spelen. Er zijn 4 mobiele games die gelinkt worden met hetzelfde facebook account zodat je nog sneller kan sparen. De spellen staan los van elkaar en van het facebook spel. Ook de XP's van elk spel zijn los van elkaar en niet samen te voegen. De LP's daarentegen worden wel gesynchroniseerd. Ben je bij het ene spel bij 5000 LP's zal indien je wisselt van spel dit spel deze 5000 LP's overnemen en verder sparen.
---
De Wynn Slots en Binions Casino app werken ongeveer gelijk als de MyVegas, maar zijn voor andere hotels.
Voor deze apps zie onderaan deze pagina.


Lucky Life

Er bestaat ook nog een app van dezelfde makers als bovenstaande apps. Hier kun je ook punten mee sparen, maar deze punten staan los van de MyVegas punten. Deze punten zijn in te wisselen voor rewards in oa Engeland, Australië, Taiwan, Hong Kong, Macau, China, Philippines, Malaysia en Singapore. Maar ook een aantal in Amerika. Mocht je ook deze plaatsen een keer gaan bezoeken, start dan nu vast met spelen en verdien je gratis overnachting, diner, cruise of show.


 

Sommige apps zijn niet beschikbaar in de Nederlandse  iTunes store.

Daar zul je een Amerikaanse iTunes account voor aan moeten maken.

Klik hier om te zien hoe dat moet.


Naast het gokspel, begin je je eigen Las Vegas strip te bouwen. Dit doe je door gewoon te spelen. Het gaat dus vanzelf. Ga gewoon spelen en je ziet het vanzelf gebeuren. Tijdens het spelen verschijnt de letter V op een van de rollen. Deze spaar je op tot je het hele hotel gebouwd hebt. Daarna ga je het volgende hotel bouwen en zo verder tot je het laatste hotel, MGM Grand, hebt gebouwd. Sommige hotels kun je pas bouwen vanaf een bepaald level. Je zal dan gewoon door moeten spelen tot je dat level hebt gehaald, dan begint het bouwen ook weer vanzelf. Indien de strip af is ben je klaar met bouwen.

Door veel vrienden te maken die dit spel spelen kun je veel punten ontvangen. Er zijn verschillende facebook spelers die een groep hebben aangemaakt. Als je hier lid van wordt kun je je naam vermelden in een post waarbij jij vraagt om vrienden te worden. Dit zijn dan altijd allemaal myvegas spelers. Hiermee krijg je in korte tijd veel myvegas vrienden. Ga niet zelf mensen vragen om vriend te worden tenzij die mensen ook in die post staan, maar doe het niet buiten deze posts om. Als je te veel vriendverzoeken doet zal facebook ingrijpen en je account blokkeren. Dan denkt Facebook dat je een robot bent en veel vrienden probeert te genereren voor spam. Als andere jou vragen hoef je alleen te accepteren, hierbij zal facebook vragen of je deze persoon ook buiten facebook kent, op deze vraag hoef je geen antwoord te geven en is beter ook van niet. Geef zeker niet het antwoord nee, want dit zorgt er voor dat de andere persoon in de facebook blokkade (facebook Jail) komt. Accepteer niet meer dan 10 vrienden per dag anders gaat facebook weer twijfelen aan je echtheid. Indien je in de facebook jail komt is het lastig om er uit te komen. Je bent dan dus ook het spel kwijt met al je gespaarde punten. Al je myvegas vrienden staan in het spel vermeld en kun je een gift geven, hiermee geef je xp's weg. Jouw vrienden doen dit ook voor jou en dus hoe meer vrienden hoe meer gifts jij krijgt. Ik heb bijna 5000 myvegas vrienden en op een goede dag kan ik zeker 30.000 XP's verzamelen aan gifts.


Door elke dag te zorgen dat je de daily spin doet haal je het maximale eruit. doe je dit 5 dagen achter elkaar krijg je 3 keer je gewonnen bedrag. Sla je een dag over begin je weer bij x1. Daaronder staat het aantal MyVegas vrienden dat je hebt. Hier krijg je nog een bonus tot een max van 500% van je gewonnen bedrag. 

De waardes op het rad zullen stijgen naar mate je hoger in je levels zit. Het hoogste getal dat uiteindelijk op het rad zit is 15.000. Heb je deze er op staan zal hij niet meer stijgen en is het hopen dat hij er een keer op valt. Deze spin kun je om de 22 uur doen.


Als je een hotel gebouwd hebt zullen ze je om de zoveel uur XP's of LP's geven. Dat zie je aan het icoontje met het rode en goude muntje erop. Klik hier op en collect zo vaak mogelijk alle icoontjes van de strip. Hoe meer hotels je hebt, hoe meer punten je verzameld. Het laatste hotel dat je bouwt is MGM, deze geeft gemiddeld ook de meeste punten.


Collect chips links; als iemand een bonus wint, een grote prijs krijgt, een level hoger gaat of een gratis reward koopt kan hij dit delen op facebook. Zodra hij dat doet kunnen zijn vrienden dit bericht zien en bij dit bericht zit een link. Als je hier op klikt ontvang jij 10, 50, 101, 201 of 501 XP's. Deze hoogte van de prijs staat er bij. Deze chip links kun je blijven klikken tot je de dagelijkse max hebt bereikt van 20000 xp's. 

Daarnaast geeft MyVegas ook zelf coupons uit. Deze hebben een nog hogere waarde en is dus slim om in de gaten te houden. Deze coupons geven een waarde van 1000 tot soms wel 30000 xp's of lp's. Hoe kom je aan deze coupons? Er zijn een aantal mensen die dit in de gaten houden en ze dagelijks delen met hun vrienden. Wordt dus vriend van deze mensen. Een paar goede zijn James Hite en Michael J. Dabney. Als ze al te veel vrienden hebben kun je ook op volgen klikken, dan krijg je ook de coupons te zien.

 

Fabulous = chip link of coupon met XP of LP. De punten worden automatisch bij je credits opgeteld.

Impressive = Dagelijkse max aan chip links bereikt.    

Awww = chip link niet meer geldig of max aantal klikken bereikt.

Oops! = Deze link heb je al eens op geklikt.


Als je in het spel naar je rewards gaat en 1 reward willekeurig uitkiest en er op klikt zie je links onderaan staan: share this reward. Als je deze reward shared op jouw facebook kunnen jou vrienden op deze link klikken en krijgen dan 201 XP's. Dus als jouw vrienden dit doen krijg jij deze 201 xp's. Dit kun je met twee rewards doen per 24 uur. Dus meestal komen ze per twee en krijg je meteen 402 xp's. Doe dit gewoon elke dag en zodra andere het zien, zullen zij het ook doen en kun je alle 201 chip links verzamelen en zo lekker snel veel punten sparen om te spelen.


Buren; Als je iemand je buurman (neighbour) maakt krijg je daar ook xp's voor. Zodra je buurman bent kun je deze mensen een gift geven. Dit is 50 xp's. Dit kan op verschillende manieren.

Op de foto hier links zie je een popup dat je krijgt te zien bij het opstarten van het spel. Hier kun je gewoon op de groene balken klikken zodat je de xp's krijgt en ook xp's terug geeft aan deze vrienden. De onderste is tevens dat je nieuwe neighbors accepteert en dus nog vaker 50 xp's kan krijgen. Bij de bovenste groene balk staat ook het aantal vrienden waarvan je gifts kreeg. Dit gaat nooit hoger dan 50. Heb je meer dan 50 vrienden waarvan je gifts verwacht accepteer deze dan eerst en refresh je spel een keer en je krijgt weer deze popup. Je kan blijven refreshen tot er geen gifts meer zijn. 

Een andere manier is zoals hieronder. De eerste foto laat zien hoe je er komt. Klik op de pijl links boven in het menu. Kies daar voor "Send Gifts". Dan kom je bij de tweede foto. Hier kun je op elke foto klikken om deze persoon een gift te versturen. Met het pijltje naar rechts kun je de volgende pagina kiezen.

De laatste manier is als je op je strip bent zie je onderaan je scherm al je vrienden staan, als je hieroverheen gaat met je muis komen ze omhoog en komt er een knop "send gift". Als er staat "invite" dan is deze persoon geen neighbor en kun je deze uitnodigen om buurman te worden. Indien deze het accepteert staat er vervolgens "send gift". 


Verder komt het vooral neer op veel spelen. Speel dagelijks en haal al je punten op. De LP's komen dan vanzelf. Het zal in het begin wat langzaam aan gaan, maar hoe verder je komt hoe sneller het gaat. In een paar maanden kun je zeker genoeg punten verzamelen om wat leuke gratis rewards te kunnen bemachtigen.

Wij zijn er al een aantal keer naar Las Vegas van geweest en genoten van de gratis hotels en buffetten.

Met het kopen van rewards is het lastig om dit uit te leggen aangezien de regels omtrent deze rewards erg vaak veranderen. Heb je genoeg LP's gespaard voor een reward, klik dan op de reward die je wil en lees goed wat er staat.

Er zit een limiet op het aantal rewards dat je mag kopen en dat verschilt weer per hotel groep.

Op het moment van schrijven mag je bij de MGM groep 3 rewards, waarvan maar 1 een overnachtingen mag zijn.

Bij de Palace Station Casinos mag je er 2 per 24 uur.

 

Complementary betekend gratis.

Soms zijn er rewards waarbij je minimaal 1 nacht in een MGM hotel moet verblijven om deze reward te mogen kopen.

Soms mag je maar 1 reward van elk kopen.

 

Daarom is het slim om je reispartner ook te laten spelen zodat je dubbel zoveel rewards kan kopen.

Heb je ieder 1 overnachting dan kan het hotel deze rewards koppelen zodat je twee nachten in dezelfde kamer zit en niet hoeft te verhuizen.

 

Hoop dat het duidelijk verwoord is. Als iets niet duidelijk is of nog meer vragen hebt stel ze gerust. Mijn MyVegas naam is Chris Maas. Als je mij een vriendschap verzoek stuurt meld dan even dat je vanuit deze website komt. Stel evt je vragen via facebook chat.


Binion's Casino

Deze app werkt bijna hetzelfde als MyVegas. Je speelt gok spelletjes en wint hiermee punten. Met deze punten kun je gratis overnachtingen winnen. In dit geval overnachtingen in het Binions Hotel en Casino bij Fremont street.Coinapp
Dit is een app waar je ook gratis rewards mee kan verdienen. Het is super eenvoudig en pas opgestart. Je spaart voor lokatie gegevens. Dus als je loopt, fietst of in de auto zit spaar je punten. Deze kun je vervolgens inwisselen voor bijv. Bitcoins of andere goodies. Deze rewards zullen steeds aangevuld worden met nieuwe artikelen. Meld je vandaag nog aan via deze link en krijg meteen 1000 coins als bonus. Probeer het gewoon eens, het is toch gratis.