Heb je hulp nodig met het invullen van je  ESTA voor Amerika?  ESTA aanvragen

Wil je liever met iDeal of Paypal betalen ipv Credit Card?

Heb je een overstap in Amerika richting een ander land? Dan ook heb je een ESTA nodig. Uitleg over overstappen.


Chicago, Minneapolis, Fargo, Sioux Falls, Kansas city, Saint Louis, Nashville, Louisville, Indianapolis, Cincinnati, Columbus, Cleveland, Detroit, Grand Rapids etc.
Mocht je het invullen van een ESTA lastig vinden, niet precies begrijpen wat ze vragen, heb je nog geen credit card, of wil je het gewoon uit handen geven? Dan kun je dit uiteraard gewoon doen. Er zijn verschillende bedrijven die het voor je verzorgen. eVisa is er een van, die het voor een paar euro extra voor je verzorgt. Voor het gemak en rekening houdend met wisselkoers houden ze een vast  bedrag aan. Je kan het dan gewoon betalen met iDeal.
€25,-voor ESTA-Amerika en
€17,- voor ETA-Canada Sommige mensen hebben moeite met het invullen van hun ESTA/eTA en of betalen liever met iDeal. Bijvoorbeeld mensen in een bepaalde situatie, die bepaalde termen of omschrijvingen niet begrijpen of die op een of andere manier gelinkt zijn met een van de landen die wat lastiger goedkeuring krijgen voor de ESTA of eTA. Daarvoor kan NJ-Travel je helpen met het invullen van deze gegevens tegen een kleine vergoeding. Dit kan voor de Amerikaanse ESTA, maar ook voor de Canadese eTA.
Ze zijn ook bekend met het aanvragen van visums voor verschillende landen.
ESTA en eTA zijn geen visums. Maar alleen een toestemming om te mogen vliegen.


Las Vegas

Trivago vind ik zelf een fijne website om hotels te vergelijken. Het combineert een aantal andere hotel boeking websites. Dat scheelt een hoop heen en weer geklik. Je ziet gelijk bij welke website het hotel het voordeligst is.


Meridian Travel geeft ééns per jaar de GoAmerika en Canada uit. Deze magazines geven je tips en laten je mooie plekjes zien die je niet wil missen op jouw reis naar Amerika of Canada.
Klik op de foto van jouw keuze en bestel hem.


Kofferband zonder TSA

Laat niet in je koffer kijken, ook niet door de TSA!
Heb je een TSA slot op je koffer dan maken ze hem vaak open. Zonder TSA moeten ze gaan knippen of snijden. Dat is vaak te veel werk/tijd en zullen ze die overslaan. (mijn ervaring).
Laat je koffer open en je kofferband op slot. Moeten ze dan toch in je koffer zijn, hoeven ze alleen de band door te knippen. Mij nog nooit gebeurt!

Kofferband zonder TSA
€ 10,00

€ 6,50

  • Beschikbaar

Bij WTC gaat de wegbreng actie nog even door. Nu kun je de camper vanaf de fabriek ophalen en rondrijden en afgeven op je eindbestemming voor een gereduceerde prijs. Het zijn dus hagelnieuwe campers en je krijgt en een heel pakket bij dat je normaal voor een meer prijs moet huren. Klik op de foto.

72 uurs sale 750x350

EasyTerra Autohuur 

Is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in hun systeem vergeleken, zodat u als consument altijd tegen een gunstig tarief uw huurauto bij hen kunt boeken.

  • Geen reserveringskosten
  • Kosteloos annuleren
  • Laagste prijs garantie
  • Veilig en eenvoudig reserveren
  • 8000+ ophaallokaties

Facebook link foto.

https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=783x1024:format=png/path/s4db34daade34e7a0/image/i3a6ba1ee1e13cf41/version/1486116976/image.png

https://image.jimcdn.com/app/cms/image/transf/dimension=580x1024:format=jpg/path/s4db34daade34e7a0/image/i1ce6169fdebcd6b9/version/1486126911/image.jpg